MASARZ Z 7 LETNIM DOŚWIADCZENIEM SZUKA PRACY
Ogłoszenie z 2019-01-08
Typ:
Wędliniarz
Wędliniarz
Niestety, ogłoszenie jest już nieaktualne.
Spróbuj znaleźć interesujące Cię oferty wybierając jedną z poniższych opcji:
Szukam pracy: USA Szukam pracy: San Mateo Szukam pracy: Las Vegas Szukam pracy: New York Szukam pracy: El Paso Szukam pracy: Wędliniarz
Spróbuj znaleźć interesujące Cię oferty wybierając jedną z poniższych opcji:
Szukam pracy: USA Szukam pracy: San Mateo Szukam pracy: Las Vegas Szukam pracy: New York Szukam pracy: El Paso Szukam pracy: Wędliniarz
MASARZ Z 7 LETNIM DOŚWIADCZENIEM SZUKA PRACY
Ogłoszenie z 2019-01-08
Miejsce:
USAUSASan MateoLas VegasNew YorkEl Paso
Typ:
Wędliniarz
Niestety, ogłoszenie jest już nieaktualne.
Spróbuj znaleźć interesujące Cię oferty wybierając jedną z poniższych opcji:
Szukam pracy: USA Szukam pracy: San Mateo Szukam pracy: Las Vegas Szukam pracy: New York Szukam pracy: El Paso Szukam pracy: Wędliniarz
Spróbuj znaleźć interesujące Cię oferty wybierając jedną z poniższych opcji:
Szukam pracy: USA Szukam pracy: San Mateo Szukam pracy: Las Vegas Szukam pracy: New York Szukam pracy: El Paso Szukam pracy: Wędliniarz
Rzeźnik , Masarz , Wędliniarz
Zakład Przetwórstwa Mięsnego Kokoszka Leszek
Oddział: Żarówka
Krótki opis stanowiska:
-Ubój Trzody Chlewnej - Stopień Zaawansowany ( 7 lat doświadczenia ) Pracowałem przy każdym etapie uboju . Praca z kleszczami , wytrzewianie , rozbiór , czyszczenie żołądków , opalanie oraz oczyszczanie po uboju .
-Rozbiór Trzody Chlewnej - Stopień Zaawansowany ( 7 lat doświadczenia ) Pracowałem przy rozbiorze półtusz wieprzowych jak i również przy trybowaniu szynki , schabu , karkówki , golonki przedniej i tylniej oraz łopatki , klasowanie mięsa ( stopień zaawansowany ) , zajmowałem się również klasowaniem mięsa drugiej i trzeciej kategorii ( tj słonina , pachwina , podgardle itd. )
-Produkcja Wędlin - Stopień Zaawansowany ( 7 lat doświadczenia ) ( Pracowałem na nadziewarce przy produkcji kiełbas ciękich , przy nadziewaniu pasztetów , kaszanki i innych wyrobów , wykonywałem również prace związane z nastrzykiwaniem oraz masowaniem szynki , karkówki oraz schabu . Przez 4 lata pracowałem również jako wędarz ( wędziłem na wędzarniach tradycyjnych jak i na atmosach . Wszystkie rodzaje kiełbas oraz szynek . ) Posiadam również doświadczenie jeżeli chodzi o dawkowanie przypraw oraz solanek .
Potrafie samodzielnie zrobić takie wyroby jak :
Kiełbasa Wiejska ( Tradycyjna )
Kiełbasa Zwyczajna ( Grillowa )
Kiełbasa Parówkowa
Kiełbasa Krakowska ( Tradycyjna )
Kiełbasa Myśliwska
Klopsy
Kaszanka ( Tradycyjna )
Pasztet w jelicie ( Tradycyjny )
Pasztet Pieczony ( Tradycyjny )
Salceson ( Tradycyjny )
Szynki ( każdego rodzaju ) ( Tradycyjne )
Balerony oraz polędwice ( Tradycyjne )
Żeberka Wędzone (Tradycyjne )
Boczek Wędzony ( Tradycyjny )
Potrafię wziąść na siebie odpowiedzialność za cały proces produkcyjny w/w wędlin .
Chciałbym również podkreślić że od samego początku mojej przygody z masarstwem pracuje w jednej firmie która zajmowała się tylko i wyłącznie produkcją wędlin tradyjnych .
Przez półtora roku pełniłem również funkcję przedstawiciela handlowego na terenie Podkarpacia ( Krosno , Jasło , Rzeszów , Brzozów , Iwonicz , Brzostek , Dębica , Mielec . ) Odpowiadałem również za przygotowanie materiałów promocyjnych na gazetki z wędlinami . ( Obsługiwałem zamówienia związane z wykonaniem oraz zatwierdzeniem projektów związanych z graficzną stroną gazetek .
Językiem Angielskim posługuje się w dobrym stopniu .
Potrafie w stopniu bardzo dobrym posługiwać się komputerem .
Nie są mi obce programy graficzne takie jak Gimp , Adobe Photo Shop , Sony Vegas Pro oraz OBS .
Programami takimi jak word posługuje się w bardzo dobrym stopniu .
Potrafię szybko pisać oraz analizować tekst .
Kierownik Produkcji
Zakład Przetwórstwa Mięsnego Kokoszka Leszek
Oddział: Żarówka
Krótki opis stanowiska:
W chwili obecnej w swojej pracy zajmuję się produkcją wędlin oraz kontrolowaniem jakości gotowych wyrobów .
Jestem brygadzistą 10 - osobowej grupy ludzi którzy zajmują się ubojem , rozbiorem oraz produkcją wędlin .
Wcześniej zajmowałem się ubojem , rozbiorem oraz trybowaniem , przez 4 lata również jako wędzarz i operator komory wędzarniczo parzelniczej oraz kotłow warzelnych . Potrafię obsługiwać w stopniu zaawansowanym takie maszyny jak kutry , mieszałki , komory wędzarniczo parzelnicze oraz tradycjne wędzarnie ,kotły warzelne , nadziewarki , wilki , nastrzykiwarki , masownice , szczeciniarki , oparzalniki ubojowe oraz kleszcze ubojowe .
Zakład Przetwórstwa Mięsnego Kokoszka Leszek
Oddział: Żarówka
Krótki opis stanowiska:
-Ubój Trzody Chlewnej - Stopień Zaawansowany ( 7 lat doświadczenia ) Pracowałem przy każdym etapie uboju . Praca z kleszczami , wytrzewianie , rozbiór , czyszczenie żołądków , opalanie oraz oczyszczanie po uboju .
-Rozbiór Trzody Chlewnej - Stopień Zaawansowany ( 7 lat doświadczenia ) Pracowałem przy rozbiorze półtusz wieprzowych jak i również przy trybowaniu szynki , schabu , karkówki , golonki przedniej i tylniej oraz łopatki , klasowanie mięsa ( stopień zaawansowany ) , zajmowałem się również klasowaniem mięsa drugiej i trzeciej kategorii ( tj słonina , pachwina , podgardle itd. )
-Produkcja Wędlin - Stopień Zaawansowany ( 7 lat doświadczenia ) ( Pracowałem na nadziewarce przy produkcji kiełbas ciękich , przy nadziewaniu pasztetów , kaszanki i innych wyrobów , wykonywałem również prace związane z nastrzykiwaniem oraz masowaniem szynki , karkówki oraz schabu . Przez 4 lata pracowałem również jako wędarz ( wędziłem na wędzarniach tradycyjnych jak i na atmosach . Wszystkie rodzaje kiełbas oraz szynek . ) Posiadam również doświadczenie jeżeli chodzi o dawkowanie przypraw oraz solanek .
Potrafie samodzielnie zrobić takie wyroby jak :
Kiełbasa Wiejska ( Tradycyjna )
Kiełbasa Zwyczajna ( Grillowa )
Kiełbasa Parówkowa
Kiełbasa Krakowska ( Tradycyjna )
Kiełbasa Myśliwska
Klopsy
Kaszanka ( Tradycyjna )
Pasztet w jelicie ( Tradycyjny )
Pasztet Pieczony ( Tradycyjny )
Salceson ( Tradycyjny )
Szynki ( każdego rodzaju ) ( Tradycyjne )
Balerony oraz polędwice ( Tradycyjne )
Żeberka Wędzone (Tradycyjne )
Boczek Wędzony ( Tradycyjny )
Potrafię wziąść na siebie odpowiedzialność za cały proces produkcyjny w/w wędlin .
Chciałbym również podkreślić że od samego początku mojej przygody z masarstwem pracuje w jednej firmie która zajmowała się tylko i wyłącznie produkcją wędlin tradyjnych .
Przez półtora roku pełniłem również funkcję przedstawiciela handlowego na terenie Podkarpacia ( Krosno , Jasło , Rzeszów , Brzozów , Iwonicz , Brzostek , Dębica , Mielec . ) Odpowiadałem również za przygotowanie materiałów promocyjnych na gazetki z wędlinami . ( Obsługiwałem zamówienia związane z wykonaniem oraz zatwierdzeniem projektów związanych z graficzną stroną gazetek .
Językiem Angielskim posługuje się w dobrym stopniu .
Potrafie w stopniu bardzo dobrym posługiwać się komputerem .
Nie są mi obce programy graficzne takie jak Gimp , Adobe Photo Shop , Sony Vegas Pro oraz OBS .
Programami takimi jak word posługuje się w bardzo dobrym stopniu .
Potrafię szybko pisać oraz analizować tekst .
Kierownik Produkcji
Zakład Przetwórstwa Mięsnego Kokoszka Leszek
Oddział: Żarówka
Krótki opis stanowiska:
W chwili obecnej w swojej pracy zajmuję się produkcją wędlin oraz kontrolowaniem jakości gotowych wyrobów .
Jestem brygadzistą 10 - osobowej grupy ludzi którzy zajmują się ubojem , rozbiorem oraz produkcją wędlin .
Wcześniej zajmowałem się ubojem , rozbiorem oraz trybowaniem , przez 4 lata również jako wędzarz i operator komory wędzarniczo parzelniczej oraz kotłow warzelnych . Potrafię obsługiwać w stopniu zaawansowanym takie maszyny jak kutry , mieszałki , komory wędzarniczo parzelnicze oraz tradycjne wędzarnie ,kotły warzelne , nadziewarki , wilki , nastrzykiwarki , masownice , szczeciniarki , oparzalniki ubojowe oraz kleszcze ubojowe .
Dodaj swoje ogłoszenie
Powiadom nas
jeśli to ogłoszenie łamie prawo lub jest obraźliwe.
Dziękujemy za przesłanie zgłoszenia.
Nasi administratorzy przyjrzą się temu ogłoszeniu.
Zespół Poloniusz.pl
Dziękujemy za przesłanie zgłoszenia.
Nasi administratorzy przyjrzą się temu ogłoszeniu.
Zespół Poloniusz.pl