Rzeznik-wykrawacz + trimmer

Ogłoszenie z 2016-12-16

Jestesmy niezalezna, brytyjska, wielokrotnie nagradzana firma, ktora na rynku pracy dziala juz od 25 lat. Nasza glowna siedziba znajduje sie w Hull, na polnocno-wschodnim wybrzezu Anglii.
Przez caly rok prowadzimy rekrutacje dla jednego z naszych najwiekszych klientow-potentatow na rynku miesnym w UK. Wspolpracujemy razem juz ok. 20 lat wiec nasze oferty sa bezpieczne, sprawdzone i wiarygodne.
Rzeznik-wykrawacz + trimmer
Opis stanowiska
Poszukujemy kandydatow z min. rocznym doswiadczeniem na nozu przy wieprzowinie,baraninie, wolowinie badz takze osob, ktore pracowaly z nozem przy drobiu, rybach itp.
Praca polega na tasmach rozbioru : szynka, lopatka, schaby, boczki- trybowanie tych elementow oraz klasowanie plus obrobka.
Zmiana zaczyna sie o godz. 6:00 rano- koniec zalezy od wielkosci zamowienia  ( ok. 16:30 )
Wymagania
  • minimum 1 rok doswiadczenia w pracy z nozem 
  • umiejetnosc trzymania noza 
  • umiejetnosc ostrzenia noza 
  • wysoka dyscyplina i kultura pracy
  • rzetelnosc i uczciwosc
Nasza oferta
Oferujemy fantastyczne stawki godzinowe i ciagla prace, mozesz zostac tak dlugo jak bedziesz chcial/chciala. Nie jest to oferta sezonowa.
 
  • Klasowanie miesa ( trimming ) £8.50/ h ( nadgodziny  £11.34/ h
  • Trybowanie szynki na tasmie treningowej £9/h ( nadgodziny   £12/h )
  • Trybowanie loptaki + srodkowej czesci na glownej tasmie £9.50/h ( nadgodziny £12.67/h )
  • Trybowanie szynki na glownej tasmie £10/h ( nadgodziny £13.64 ) 
Nadgodziny placone sa po 40 przepracowancyh godzinach 
 
  • odbior z lotniska/dworca
  • zwrot kosztow biletu do UK ( szczegoly w Offer Letter przed wyjazdem )
  • pomoc z bankime i wyrobieniem NIN
  • mozemy asystowac w znalezieniu zakwaterowania
  • 28 dni platnego urlopu w ciagu roku
  • platne chorobowe 
Sposób aplikowania
Wyslij swoje CV na adres: jwiechno@prestige-recruitment.com 
Napisz sms o tresci : Praca-Watton  na numer 00447958584416  oddzwonimy tego samego dnia

Otrzymuj powiadomienia o najnowszych ofertach pracy z kategorii

Przesyłaj na mój adres email:

(Zawsze możesz zrezygnować z powiadomienia)